Familievenlig etplansvilla med fem værelser centralt i Faxe

Centralt i Faxe står denne nydelige og løbende istandsatte villa klar til at tage imod en ny familie. Boligen breder sig i ét plan og rummer hele fem værelser, så der er rigelig plads til både store og små. Glæd jer også til et stort, lyst opholdsmiljø og en solbeskinnet have.

Indenfor mødes I af et gennemgående lyst og indbydende hjem, hvor I naturligt vil samles i opholdsmiljøet med køkken og stue i ét. Dagslyset strømmer ind fra syd, øst og vest, og om sommeren sikrer terrassedøren et godt flow mellem inde og ude. Køkkenet er stilrent med hvide elementer og en køkkenhalvø, hvor I kan placere et par barstole.

I boligens anden fløj venter en regulær værelsesafdeling med fem værelser, som er yderst indretningsvenlige, så der er værelser nok at tage af, hvad end I drømmer om flere børneværelser, et hjemmekontor eller noget helt tredje. Derved ligger badeværelset, der fremstår moderne med et hjørnebadekar, en glasafskærmet bruseniche og gulvvarme. Dertil kommer et gæstetoilet og et bryggers, som har egen indgang.

Glæd jer til at indtage haven, der bliver en sand oase om sommeren. Den vestvendte terrasse modtager solens stråler, helt til den går ned, og græsplænen kan forvandles til et legeparadis med gynger, trampolin og fodboldmål.

Ligesom boligen er beliggenheden også i børnefamiliens favør. Omtrent fem minutters gang leder jer til nærmeste dagligvareindkøb, og I har bekvem cykelafstand til skole, daginstitution, idrætsfaciliteter og det hyggelige byliv i Faxe. Vil I til vandet, kan I cykle til Faxe Ladeplads med skov, strand og lystbådehavn på cirka 20 minutter.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller for nærmere information allerede i dag.