Om Werner Boliger

Vi drives af at hjælpe vores kunder videre i livet og gøre en forskel

Vi er en familiedrevet uafhængig ejendomsmægler, men først og fremmest er vi nogle dybt passionerede ildsjæle der har hjertet med i alt hvad vi foretager os. Vi drives af at hjælpe vores kunder videre i livet og gøre en forskel. Vi går meget op i at dyrke og pleje det lokale netværk – ligesom det er en selvfølge for os at engagere os og støtte lokalt. 
 
Vi kan godt lide at gøre tingene på vores egen måde. Vi udnytter alt fra den digitale verden i vores markedsføring, uden at gå på kompromis med det gamle håndværk der ligger i mæglerfaget. Det sikrer dig som kunde nytænkning, ordentlighed og professionalisme.
 

Medarbejdere

 • Mads Werner

  Mads Werner

  Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  Mobil: 71 74 17 00
  mads@wernerboliger.dk

  Mads har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2002. Han har vurderet og solgt boliger på det meste af Sjælland og har derfor stor erfaring med køb og salg af alle typer ejendomme. Mads’ DNA er boligsalg og købmandskab. Man skal lede længe efter en mere passioneret og dedikeret mægler.

  Mads’ motto er: ”Viljen til at ville – skaber evnen til at kunne”. Han stopper ikke og løber gerne solen sort for at din bolighandel skal lykkes. For Mads betyder gode relationer alt. Her er du som kunde ikke blot et nummer i rækken. Du er en relation, en vigtig relation. Det er derfor, at kunderne altid vender tilbage til Mads eller sender ham nye relationer på anbefaling. 

  Mads er meget engageret i lokalsamfundet og bidrager meget gerne med at tilføje værdi til lokalområdet. Han er kasserer i Faxe Erhvervsforening og medlem af Round Table Faxe/Stevns. 


 • Louise Profil

  Louise Werner

  Indehaver, Ejendomsmægler MDE
  Mobil: 61 10 46 40
  louise@wernerboliger.dk

  Louise har været i ejendomsmæglerbranchen siden 2004. Hun er uddannet ejendomsmægler MDE og har gennem tiden solgt alle typer ejendomme i Køge, Stevns og Faxe området. Louise har bl.a. tidligere siddet med markedsføringsansvaret for flere mæglerforretninger. Derfor har hun en bred vifte erfaring fra branchen, både inden for salg og markedsføring.

  Hun er skarp til at få din bolig til at shine i markedsføringen, på de sociale medier og ikke mindst i praksis. Hendes store passion er at give boliger og indretning nyt liv og hun elsker at tage udgangspunkt i dét der er og få det bedste ud af en given situation.

  Louise er kreativ af natur, nytænkende og har sans for detaljen - det gør sig gældende i alt hvad hun foretager sig. Louise har et kundetække og servicegen udover det sædvanlige. Alle kunder bliver mødt med stor empati og de bliver guidet kløgtigt og sikkert i mål med deres bolighandel – uanset om det er gode råd til boligoptimering, markedsføring eller køb/salg af boliger. 


 • Nichlas Skovgaard Hansen

  Nichlas Skovgaard Hansen

  Salgstrainee
  Mobil: 30 20 46 40
  nichlas@wernerboliger.dk

  Nichlas har boet i Faxe hele sit liv og brænder for lokalområdet. Han kender hver en krog, hver en sti, skolerne, foreningerne og meget mere. Han dimitterede fra Handelsskolen i 2020 og færdiggjorde sin finansøkonom i 2022. Nu er han ansat som Salgstrainee og løber solen sort for vores kunder, samtidig med at han læser på ejendomsmægleruddannelsen om aftenen. 
   

  Nichlas har siden barnsben vidst, at han skulle have en karriere indenfor handel og længe har han gået med en drøm om at blive ”Den gode og bundlokale ejendomsmægler”. Den drøm skal opfyldes nu og han er rigtig godt på vej.   
   

  Nichlas brænder for at gøre en forskel og bringe sælger og køber sammen omkring en ejendomshandel. Det er vigtigt for ham, at mødes der hvor alle parter er glade og kan komme godt videre. 
  Nichlas møder alle i øjenhøjde, for personligt er han slet ikke den typiske sælgertype. Det falder ham helt naturligt at være helt nede på jorden og møde alle med det venlige væsen han er. Som kunde vil du føle, at Nichlas er din ven og at han vil gøre alt for at hjælpe netop dig. Han vil aldrig handle eller agere til sin egen fordel. 
   

  Nichlas’ personlighed er som skræddersyet til Werner Boligers værdier: ”En bolighandel bygger på relationer”. Det giver helt sig selv når du møder Nichlas. Han er loyal, ambitiøs, resultatorienteret, meget imødekommende og så er relationerne for ham altafgørende. Det er netop bl.a. på disse parametre, at han flot bærer Werner logoet og skiller sig ud fra mængden. 


 • Camilla Profil

  Camilla Engmann Bøgh

  Sagsbehandler / Ejendomsmægler MDE
  Mobil: 21 89 50 33
  camilla@wernerboliger.dk

  Camilla er vores uundværlige og meget kompetente sagsbehandler som med professionel, kyndig og kærlig hånd håndterer al papirgangen i vores bolighandler. Camilla har været i branchen siden 2013, hun er uddannet ejendomsmægler MDE og er skarp i alle typer af private boliger, både villaer, ejerlejligheder, andelsboliger, landejendomme, fritidshuse ect. Hun er ligeledes mester i digital tinglysning, køberrådgivning og berigtigelser.
   
  Udover at Camilla er hamrende dygtig til alt det administrative der hører med ved en bolighandel, så er hun også et fantastisk menneske som vi holder meget af. Hun passer perfekt ind i Werner Boligers værdier, da hun altid prioriterer de menneskelige værdier og yder en fantastisk service og kvalitet overfor kunderne. Hun har benene plantet godt og solidt i den danske muld og møder alle kunder i øjenhøjde. 
  Camilla arbejder meget hjemmefra hvilket gør, at hun har mulighed for at løfte kvalitetsniveauet i sagsbehandlingen og kan arbejde uforstyrret det meste af dagen. Som bonus giver det hende frihed til at optimere familielivet som mor til 2 dejlige børn – Dagmar & Rud.