Werners Boligstyling

Din bolig fortjener, at vise sig fra sin allerbedste side 


Boligerne sælger ikke sig selv i samme omfang som før. Derfor er det især vigtigt, at din bolig fremstår og viser sig fra sin bedste side. Med Werners boligstyling kan vi være med til, at forkorte din liggetid og endnu bedre forbedre din salgspris og dermed bundlinje i sidste ende. 
 
Fotostyling 
Vi går altid efter det bedste resultat – uanset om det er salgsresultatet eller det visuelle. Det er vigtigt at boligen præsenterer sig fra sin allerbedste side inden fotograferingen, for det er billederne der skal fange købernes interesse og give køberne lyst til at se mere. 
Louise tilbyder derfor styling og gode råd til dit hjem inden fotografering, så din bolig præsenteres fra sin bedste side uden for meget støj. Du og Louise gennemgår din bolig rum for rum og tager en dialog om hvilke stærke sider, som vi bør fremhæve og sætte fokus på i det visuelle og i fremvisningsøjemed. 
 
Louise tager altid udgangspunkt i dine egne møbler og dine personlige ting. Der skal mange gange ikke så meget til, for at give en bolig lidt fornyet lys og luft. Derudover er Louise god til at finde boligens kvaliteter og få dem i fokus via indretningen / møbleringen. En køber skal kunne se sig selv i en bolig, føle sig hjemme og inspireres til at drømme. Kan de det, er vi et vigtigt skridt tættere på en reel handel – rigtig godt hjulpet på vej af styling af boligen.
 
Fotostyling er for dig som sælger, der ønsker nye øjne på din bolig, en styling af hjemmet og en hjælpende hånd før og under fotograferingen.
Pris kr. 3.750,- inkl. moms.
 
Indretningsrådgivning 
Louise tilbyder også indretningsrådgivning inden fotografen kommer og boligen sættes til salg. Ved besøget tager vi os god tid til at gennemgå din ejendom – både ude og inde. Herefter tager vi en dialog om, hvad der vil være en god ide at optimere inden et salg. Du får efterfølgende skræddersyet og tilpasset plan over gode råd til lige netop din bolig og dine ønsker.   
 
Indretningsrådgivning er ideelt til dig der selv ønsker at forvandle og style dit hjem, men som har brug for et par friske øjne der ved hvad køberne lægger vægt på og som ved hvordan din boligs kvaliteter bør fremhæves.
Pris kr. 1.995,- inkl. moms.