Rummeligt rødstenshus på en rolig vej i Rønnede

Dette rødstenshus fra 1965 ligger på Bellisvej 4 i Rønnede og byder jer på 170 kvadratmeter i et plan. Huset står på en 898 m2 stor grund og er løbende blevet vedligeholdt, hvor der senest er kommet nye laminatgulve, samt at boligen er nymalet, hvilket giver hjemmet et moderne og indbydende udtryk.

Huset byder på mange kvadratmeter og rum, der giver jer masser af indretningsmuligheder. Den rummelige, lyse stue er et naturligt samlingspunkt med en behagelig atmosfære takket være de store vinduer, den pæn kontrastvæg og med plads til både spisestue og sofaområde. I modsatte ende af huset finder I endnu en stue, der kan bruges som et ekstra opholdsrum eller kontorplads. Køkkenet er lyst og ligger derudover separat med plads til et lille spiseområde.

Der er hele fire værelser i boligen, hvilket for eksempel giver jer mulighed for at indrette en forældre- og børneafdeling, et hjemmekontor, motionsrum eller gæsteværelse. Derudover er der et badeværelse med bruseniche i glasbyggesten og et praktisk bryggers med endnu en bruser samt vaskefaciliteter.

Den velholdte have er et skønt område for jer med grønne fingre, da der her findes mange hyggelige kroge og et velanlagt udendørsareal med drivhus, plantekasser, frugttræer og smuk beplantning. Dertil kommer den overdækkede og afskærmede del af terrassen, hvor I kan nyde at sidde i læ uanset vejret.

Beliggenheden er rigtig god på den rolige Bellisvej i Rønnede, som ligger centralt på Sjælland, hvilket også betyder, at I tæt på Sydmotorvejen, som gør det til en oplagt adresse for pendlerne. Inden for halvanden kilometer har I derudover indkøb, Møllevangsskolen, daginstitutionen Møllen, det lokale lægehus og idrætsfaciliteter.